Nevezés

A versenyben Minőségi és Népszerűségi kategóriákban díjazzuk a résztvevő hazai webáruházakat, valamint kiosztjuk az Ország Boltja címet.

Minőségi díj - a vásárlók díja, az ő tapasztalataik és értékeléseik alapján választjuk ki 2021 legkiválóbb minőségű szolgáltatást nyújtó webáruházait 13 kategóriában. A szavazásban azok az online vásárlók vehetnek részt, akik a megrendelésüket követően egy kérdőívben értékelik a bolt szolgáltatásainak minőségét a megrendeléstől a kézbesítésig.

Népszerűségi díj - az internetes felhasználók díja, az ő szavazataik alapján választjuk ki 2021 legnépszerűbb webáruházait. A Népszerűségi díjat szintén 13 kategóriában hirdetjük meg, lehetőséget biztosítva az indulóknak, hogy a hozzájuk legközelebb álló kategóriát válasszák.

A versenyben való részvétel minden hazai online bolt számára ingyenes.

Amennyiben Ön már az Árukereső.hu partnere

Az Ön webáruháza mind a Minőségi, mind a Népszerűségi kategóriában elindulhat. További részletekért kérjük, keresse fel az Árukereső.hu Partner Portálját!

Amennyiben Ön még nem partnere az Árukereső.hu-nak

Webáruháza a Népszerűségi kategóriában indulhat.

Amennyiben kizárólag a Népszerűségi versenyben szeretne részt venni: Regisztráljon!

Ha a Minőségi versenybe is szívesen benevezne, regisztráljon webáruházával az Árukereső.hu árösszehasonlító oldal Partner Portálján!